PREGUNTES FREQÜENTS

A partir de quina edad es pot començar a tocar un instrument?


El Mètode Suzuki ens permet començar la pràctica d'un instrument a partir dels 3 anys. Això no vol dir, però, que no es pugui començar més endavant. Mai és massa tard. No obstant això, pel tipus de grups (classes col·lectives) que tenim a SUMI, actualment acceptem nens/es sense coneixements previs d'instrument fins als 7 anys.
Com podem triar l'instrument?


Per a nosaltres l'aprenentatge d'un instrument és simplement una eina per afavorir el desenvolupament general dels infants. Valorem més la metodologia i el camí comú que tots els instruments ens aporten per fer créixer la memòria, la concentració, la constància, la responsabilitat, l'autoestima, la creativitat, la psicomotricitat, la paciència, la sensibilitat, etc. Per tant, la tria d'instrument no té tanta importància. Si el nen/a no demostra una inclinació molt evident, és més important triar un instrument que agradi a tota la família (els pares estareu molt implicats en l'aprenentatge) i que sigui possible tenir-ne un de bona qualitat a casa. Tots els nens formen una forta relació amb el seu instrument, sigui quin sigui.
Feu roda d'instruments o classes de prova?


A SUMI no fem roda d'instruments o classes de prova. Començar la pràctica d'un instrument ha d'anar lligat a un desig a llarg termini i com a complement a la formació educativa dels nens/es. No obstant això, fem reunions informatives i podeu observar diverses classes abans de decidir-vos.
Hem de triar entre Suzuki o Willems?


No, les dues classes són complementàries. El nostre programa recomana fer totes dues classes. Si això no és possible des de l'inici, a partir dels 5-6 anys sí que és important poder fer un instrument Suzuki i llenguatge musical Willems. Si es vol començar més tard, no podem assegurar tenir plaça en un grup de nivell principiant adequat.
Les classes d'instrument són individuals o col·lectives?


Amb el Mètode Suzuki, l'aprenentatge d'un instrument gaudeix de les dues variants. Com que cada nen té el seu ritme i la seva manera d’aprendre, tots els nens tenen una classe individual setmanal i, al mateix temps, formen part d'un grup de classes col·lectives que es reuneix quinzenalment o mensualment (segons l'instrument). Ambdues classes tenen igual importància i no es pot fer l'una sense l’altra. Les classes individuals ens permeten un ensenyament personalitzat i a les classes col·lectives aprenen a tocar junts, es relacionen socialment i, el més important per a ells, es diverteixen.

 
cercle-rosa1.png

CONTACTE

Per a qualsevol pregunta us podeu posar en contacte amb nosaltres per telèfon o email. També podeu demanar hora per organitzar una reunió informativa.

Tel: 638139362

C/ Marquès de Sentmenat 89, Barcelona

Email: info@sumi-suzuki.com

Gràcies pel teu missatge!

Et respondrem ben aviat.