top of page
  • Writer's pictureSUMI | Suzuki Music Institute

#100DaysPracticeChallenge

El 2015 vam començar a fer els nostres reptes de pràctica per aconseguir 10 dies seguits de pràctica, 30 dies seguits, 50 dies seguits i 100 dies seguits. Cada curs tenim una temàtica al voltant d'aquest gran repte, però per aquest 2022 volem anar una mica més enllà i unir-nos al #100DaysPracticeChallenge per aportar el nostre gra de sorra a la campanya de la European Suzuki Association "Give a Child a Teacher".


Què és "Give a Child a Teacher"?

"Give a Child a Teacher" és una organització benèfica de l'Associació Europea Suzuki amb la qual hem col·laborat diverses vegades. S'encarrega de recaptar fons per a formar professors Suzuki on no n'hi ha, perque puguin donar una educació musical de qualitat a nens d'Europa, l'Orient Mitjà i l’Àfrica.


Què és el repte #100DaysPracticeChallenge?

És el nostre conegut repte de practicar 100 dies seguits, però ara dins del context de la comunitat Europea Suzuki i amb un o més patrocinadors (amics, familiars) que ens donaran una quantitat per dia o per repte, que després podrem donar a l'organització "Give a Child a Teacher".


*Per aconseguir el repte podeu posar les vostres regles. Per exemple: si algun dia estem malalts, podem escoltar amb atenció tot el CD del Volum que estem tocant + el següent. Si algun dia és impossible tocar (per exemple, si marxem de colònies), podem cantar abans d'anar a dormir una cançó que ens agradi i imaginar com la tocaríem, etc...


On trobem la comunitat Europea Suzuki?

Aquest any, el professor català resident a Londres, Guillem Calvo, juntament amb un equip de professors europeus, lideren aquesta iniciativa a través de vídeos i missatges diaris a les xarxes socials i grups on compartim els nostres progressos.


Us podeu unir a través del grup de Facebook #100DaysPracticeChallenge.

Seguir el perfil del Guillem a instagram: guillem.albeniz

O seguir el hastag #100DaysPracticeChallenge a instagram.


Per obtenir més informació sobre aquesta campanya i com DONAR, podeu veure el vídeo següent, consultar el següent enllaç al web de l'ESA o llegir el document adjunt.


Give a Child a Teacher (document)
.pdf
Download PDF • 2.87MB

.

Comments


bottom of page