top of page
  • Writer's pictureSUMI | Suzuki Music Institute

LA IMPORTÀNCIA DEL CANT CORAL

A SUMI tenim 4 corals que, tot i que es troben quinzenalment, tenen un pes molt important en la formació musical i humana dels nostres músics.


Cantar en un cor té molts beneficis. Primer de tot, t'ajuda a millorar les teves habilitats vocals d'una manera amena i divertida, treballant l'oïda a través de cançons a diferents veus i, en el nostre cas, també en diferents idiomes. T'aporta compromís, disciplina i t'ensenya a treballar en equip.


Formar part d'un cor és com formar part d'una família musical. Imagina estar envoltat de persones que comparteixen la teva passió per la música i treballar junts per crear boniques harmonies! Fas amics i construeixes connexions fortes mentre treballeu junts per assolir un objectiu comú.


Quan finalment puges a l'escenari per presentar-te davant del públic, l'emoció i l'adrenalina són indescriptibles. Cantar et dona confiança en tu mateix i en la teva veu, t'ajuda a créixer com a cantant, et connecta amb persones genials i et dona una dosi extra d'alegria musical a la teva vida. És una experiència que definitivament hauries de provar. Vine a cantar amb nosaltres!

  • Coral Cucut - per a nens i nenes de 3 a 5 anys. Directora: Berta Carreras

  • Coral Wakana - per a nens i nenes de 6 a 10 anys. Directora: Nerea de Miguel

  • Coral Sakura - per a nois i noies a partir dels 11anys. Directora: Nerea de Miguel

  • Coral Kiro - la nostra coral d'adults. Directora: Nerea de Miguel




bottom of page