top of page
  • Writer's pictureSUMI | Suzuki Music Institute

PRESENTACIÓ DEL SUMI ENSEMBLE

Sabeu què és un Ensemble?


Un ensemble musical és un grup o conjunt de músics que es reuneixen per interpretar i executar peces musicals conjuntament. Aquests conjunts poden variar en mida i configuració, des de duets o trios fins a grans orquestres i cors. La col·laboració i la interacció entre els membres de l'ensemble són fonamentals per aconseguir una interpretació cohesionada i harmònica de la música. Els ensembles musicals poden incloure una àmplia gamma d'instruments i veus, i el seu objectiu principal és fusionar individualitats per crear una expressió musical única i harmònica. Aquests conjunts poden abastar diversos gèneres musicals, estils i períodes històrics, i la seva varietat en combinacions i sons contribueix a la riquesa i diversitat del món de la música.


A SUMI hem creat el nostre primer Ensemble que, com acabeu de llegir, és un grup musical d'un nombre de músics variable. En el nostre cas, és un Ensemble de violins, violoncels i pianos, i interpretem música barroca, clàssica, romàntica i contemporània. Tot i que els nostres músics estan molt habituats a tocar en grup, tant a uníson (fent tots la mateixa veu) com a diferents veus, és cert que normalment ho fan amb amicus del mateix instrument. Amb l'Ensemble volem anar un pas més enllà i oferir l'oportunitat de tocar amb companys d'altres instruments.


El SUMI Ensemble també és un punt de trobada dels nostres músics més avançats de nivell, que a la vegada coincideixen en edat. Preadolescents, adolescents, teenagers, com vulgueu anomenar aquest període tan interessant de la vida, en què la importància de crear lligams amb els companys serà el motor de la nostra fortalesa i motivació.




bottom of page